A prop de Prada, trobareu un dels tres Pobles més Bells de França, Eus. És un poble de pedra atípic, molt apreciat pels artistes, a més de ser un lloc ideal per passejar-s’hi amb la família, gaudint d’una vista panoràmica del Canigó.

El poble d’Eus

Situat a dalt d’un turó granític, Eus és un dels pobles de França que gaudeix de més sol. Antigament fortificada, aquesta població està dominada per la seva imponent església del segle XVIII, l’església de Sant Vicenç, construïda a sobre de l’antic castell en ruïnes. En èpoques passades aquest antic emplaçament defensiu va servir per combatre els francesos al segle XVI i l'exèrcit espanyol al XVIII. Des de l’església, podreu recórrer els carrerons costeruts de pedres d’aquest poble de vianants. La millor manera de descobrir els artesans, els artistes i les botigues locals que en fan en un dels pobles més bells de França.

Eus, en qualsevol temporada

Cada any podeu venir a admirar els préssecs florits del poble d'Eus. A la primavera, el poble ofereix una magnífica vista dels préssecs i, al fons, del Canigó encara sovint nevat.
A l'estiu, celebra la música i l’art gràcies als grans esdeveniments "Nits d'Eus" i "Croisés d'Art".

Eus, en qualsevol temporada


Cada any vénen a admirar els préssecs florits del poble d'Eus. A la primavera, el poble ofereix una magnífica vista dels préssecs i, al fons, el Canigó encara sovint nevat, una vista magnífica.

A l'estiu, celebra música i art gràcies als grans esdeveniments "Nits d'Eus" i "Croisés d'Art".
A l'hivern, quan el poble està cobert amb el seu abric blanc, és més bonic.