Trobar un hotel a Prada, Vernet, Molig o Vilafranca de Conflent per al cap de setmana o les vacances, és possible! Podreu gaudir dels avantatges de la nostra destinació turística al cor dels Pirineus per accedir a la pica del Canigó, practicar l’excursionisme als Pirineus o viatjar en el cèlebre Tren Groc, símbol del País Català. Sense oblidar les aigües termals de Vernet, Molig i els banys de Sant Tomàs. Aneu a la pàgina "Catàlegs" per baixar-vos el catàleg complet dels allotjaments. Hi trobareu una llista exhaustiva dels allotjaments catalogats i/o etiquetats en el conjunt de la nostra destinació, així com els socis de l’Oficina de Turisme Conflent Canigó. No dubteu en contactar les nostres diverses oficines si voleu més informació d'alguna de les ofertes.
5
résultats
Le plus grand choix pour préparer votre séjour
Liste
Carte

Aneu a la pàgina “fullets” per descarregar el fullet complet dels allotjaments.
Hi trobareu un llistat exhaustiu dels allotjaments classificats i/o etiquetats de tota la nostra destinació així que els subministradors que han subscrit al pack visibilitat de la Oficina de Turisme Conflent Canigó.
No dubteu a posar-vos en contacte amb les nostres diferents oficines per tenir més informació sobre una o altra de les nostres ofertes.