Aquestes aigües són idònies per als tractaments de malalties de la pell, afeccions de les vies respiratòries i reumatismes. També disposa d'un espai de benestar on podreu gaudir de moments relaxants i del paisatge excepcional d'aquest poble de mitja muntanya que domina els congostos de la Castellana.

El poble de Molig

Molig, amb una situació ideal a l'interior de la Catalunya francesa, s’estén sobre dos llocs extraordinaris: els banys, enclavats al bell mig dels congostos de la Castellana, envoltats d'una natura exuberant i als peus de les ruïnes de la fortalesa medieval de Paracoll, i l'antic poble de Molig, a 800 metres del balneari i a 600 metres d'altitud, en un altiplà escarpat molt assolellat, davant del Canigó.

El poble a sapigut conservar els rastres d’un ric passat, i això permet avui als visitants de descobrir els carrers medievals, l’església del segle XII així que la seva casa forta del segle XIV. Aquest conjunt patrimonial que no us deixarà indiferent es pot admirar des de la plaça de l’església.

Molig és també un poble de tradicions i de patrimoni de la Catalunya del Nord on paga la pena viure-hi, amb moltes activitats dirigides a petits i grans. Als voltants de Molig també podreu  passejar-vos-hi i gaudir de les magnífiques vistes sobre el poble i les muntanyes. Assaborireu la calma i la tranquil·litat d'aquest poble autèntic.

Els banys de Molig

Les Termes de Molig, el primer centre creat per la Chaîne Thermale du Soleil, són un oasi de descans al bell mig de la natura catalana. Situades en un circ de muntanyes, les Termes de Molig són un lloc privilegiat per fer-se un tractament o simplement per relaxar-se a l'espai de benestar de l'establiment. Un espai que convida a la calma i al repòs.

Els beneficis de les aigües termals de Molig es remunten a l'Edat Mitjana i la seva reputació ha arribat als nostres dies. Antigament anomenades Banys de delícies pels gal·loromans, les aigües sulforoses sòdiques, riques en plàncton termal, fluor i silici de les Termes són molt beneficioses en els tractaments de malalties de la pell, afeccions de les vies respiratòries i problemes musculoesquelètics.

El centre termal consta del balneari i el gran hotel, que comparteixen un magnífic edifici antic. El centre us acollirà per cures de tres setmanes o per tractaments de benestar. No us ho penseu més i veniu a relaxar-vos! Els banyistes que vinguin per fer una cura podran beneficiar-se d'una doble prescripció (per exemple, dermatologia i vies respiratòries). Una cura termal dura 18 dies, sis dies la setmana.

Les Termes de Molig formen part dels tres centres d'aigües beneficioses del Conflent, juntament amb les Termes de Vernet  i les de Sant Tomàs.

Més informació