El Canigó, la muntanya sagrada dels catalans, té el seu punt més alt a 2.784 metres d’alçada i és un indret amb una gran tradició d'excursions i d'activitats a l'aire lliure. El massís va ser declarat al juliol de 2012 Gran Site de França, i en 2017 Grand Site d'Occitània. Actualment està reconegut com un espai natural excepcional que cal preservar-lo. Amb una gran diversitat de fauna i flora, ofereix als excursionistes que s’aventuren o no a pujar al cim, un espectacle extraordinari, on el  patrimoni històric juga un paper destacat, especialment l’art romànic que trobem a molts llocs d'interès turístic del Conflent com a l’abadia de Sant Martí del Canigó.

Tant si opteu per recorre en bicicleta (elèctrica), a cavall d'un ase o a peu, el Canigó és un lloc únic que val la pena visitar, a més es un veritable pulmó de la Catalunya francesa. No dubtin més en prendre el temps per apreciar la nostra muntaña sagrada!

I si voleu aprofitar més encara, podeu anar passejar amb el famós Tren Groc a partir de Vilafranca de Conflent, relaxar-vos en les nostres aigües calentes a Vernet o a Molig o també als Banys de Sant Tomàs.