La Cova Bastera a través dels anys

La Cova Bastera, o Grotte fortifiée en francès, ha conegut diversos períodes: des de l’època glacial, en la prehistòria, passant per l’època de Vauban, i finalment l’època contemporània. Així doncs, resulta una visita atípica que dóna fe del gran patrimoni natural del Conflent.

Arran de l’ocupació dels Miquelets el 1674, Vauban va decidir fortificar la cova per integrar-la en el sistema defensiu de la ciutat. Es comunica amb Vilafranca de Conflent a través d’una escala que va a parar a l’actual carretera nacional 116. Malauradament, Vauban no va poder veure el seu projecte finalitzat perquè va morir el mateix any en què van començar els treballs, el 1707. El 2008, va ser declarada patrimoni mundial de la UNESCO.

Sabíeu que a les coves la temperatura no varia? Tant a l'hivern com a l'estiu, es manté en els 14 ºC! Penseu a endur-vos una peça d'abric!

Cova Bastera es converteix en DINOPEDIA EXPERIENCE

DINOPEDIA EXPERIENCE - COVA BASTERA

L'únic parc temàtic subterrani de França obre les seves portes als Pirineus aquest dissabte 22 d'abril!
Viu una experiència única! Torna en el temps i creua 400 milions d'anys, des de la prehistòria fins al Carbonífer, passant pel meravellós món dels dinosaures.
Molt més que una cova o un museu, és una experiència immersiva màgica!
Reserva la teva visita ràpidament: 06 67 09 78 46 o https://dinopedia-experience.fr

Accés 

Seguiu Vilafranca-de-Conflent direcció Andorra. A la vostre esquerra, trobareu la entrada de la cova a davant de la ciutat.
Aparcaments al llarg de les muralles.