Els Bains de Saint Thomas romandran tancats del 12 al 25 de Juny de 2023.
Els banys estan oberts de 10 a 20.40 h durant les vacances escolars, després de 10 a 19.40 h.

Després de passejar-vos pel Conflent, us vindria de gust gaudir d'un moment de tranquil·litat i relax en unes aigües termals calentes? Situats al bell mig d'un amfiteatre de pedres, els banys de Sant Tomàs formen part de les aigües beneficioses del Conflent. Imagineu-vos una font natural on l'aigua surt a 58º. Ideal per relaxar-vos en família o amb amics... No perdeu ni un minut, és el moment de posar-se el banyador!

A més d’una temperatura idònia, aquestes aigües són conegudes per les seves propietats i les seves virtuts per als tractaments de la pell. És per això que s'utilitzen (les aigües) en la gamma de cosmètics d'elaboració pròpia, Authentica Bio.

Abonament sanitari i mascarete obligatori

Sant Tomàs, un lloc extraordinari

Imagineu-vos en un petit racó assolellat de muntanya al fons d'una vall, un vast amfiteatre de pedres amb tres piscines d'aigua calenta sulfurosa en plena natura... Es tracta dels banys de Sant Tomàs, que pertanyen al petit municipi de Fontpedrosa, a 1.150 metres d'altitud, des d'on brolla una fantàstica font d'aigua sulfurosa a 58º amb propietats reconegudes des de fa molt temps.

Tres piscines exteriors a una temperatura aproximada de 37 ºC condicionades i equipades amb jacuzzis i dutxes de pressió així com dues rampes de dutxa amb aigua termal natural de temperatura regulada. A dins, trobareu tres banys turcs amb temperatures progressives, perfumats amb olis essencials d'eucaliptus i amb il·luminació ambiental en cromoteràpia, una piscina d'aigua freda i dutxes. També disposa de dos jacuzzis, un espai de descans i relaxació, tres sales de tractaments i massatges i un saló de te.

L'aigua termal de Sant Tomàs és una de les més calentes del Pirineu (58º). És sulfurosa, bicarbonatada, rica en fluor, en silici total i en oligoelements. El plàncton termal la fa lleugera i suau per a la pell. L'ús d'aquesta aigua excepcional té una acció analgèsica, descontracturant, antial·lèrgica i cicatritzant. Una aigua molt beneficiosa!

La temperatura de les piscines varia segons les condicions climàtiques: dels 34º als 38º. És un indret ideal per a les famílies, ja que la profunditat màxima dels banys és d'1,20 metres. Els banys de Sant Tomàs estan oberts tot l'any de 10:00 h a 19.40 h. Durant tota la temporada s'organitzen jornades nocturnes, en què no es tanca fins a la una de la matinada.

Authentica Bio, una gamma de cosmètics

Amb principis actius del plàncton termal procedent de les aigües termals dels banys de Sant Tomàs, la gamma de cosmètics Authentica Bio és apropiada per tractar els problemes de la pell. Els microorganismes com el plàncton termal tenen la capacitat d'estimular les defenses naturals de la pell, permetent-li lluitar contra les agressions del dia a dia. A més a més, el plàncton ajuda a mantenir una epidermis sana i té propietats calmants.

Els cosmètics Authentica Bio s'utilitzen com la resta de cosmètics, en un període mínim de 28 dies per tal de respectar el cicle natural de renovació cel·lular i aprofitar al màxim els beneficis d'aquests productes.
Podeu comprar els cosmètics de la gamma Authentica Bio a la pàgina web o a la botiga Authentica Bio, al costat dels banys de Sant Tomàs.

Més informació i tarifes 

66360 FONTPEDROSA +33 (0)4 68 97 03 13
www.bains-saint-thomas.fr
Formula simple adult : 7.50€
Formula amb hammam : 16,00€
Nens : 6.00€
Cosmètic : Authentica bio
Tancament anual del 13 al 26 de juny de 2022 ambdós inclosos
Horari: 10:00 a.m. - 7:40 p.m. Juliol i agost: de 10 a 20.40 h.