Des del Març 2017 l'Oficina de Turisme Conflent Canigó es certificat Turisme & Handicap.

Els nostres locals són moblats especialment per accollir una clientela en discapacitat motora, visual, auditiva i mental.  Els nostres consellers estan formats per fer-se càrrec i orientar aquests clients a necessitats específiques.

Al departament
Consulteu la llista de les estructures certificades per tipus de discapacitat al departament:

Descaregueu la nostra Guia pràctica Turisme & Handicap 66

 

Excursió Handicap

www.rando-handicap.fr es la pàgina web de l'Associació NATAPH consagrada a l’excursió adaptada a les persones minusvàlides (excursions acompanyades, fulls d’itinerari "Rando en Joëlette" A descargar, formació...)

Nataph, (Natura Accessible a Tots - Acoll de la Persona “Handicapée” o discapacitada), es va fundar el 2006 i té com a objectiu de promoure l’accés al descobriment dels espais naturals per tots el públics. Afavoreix l’inclusió de les persones discapacitades dins de les activitats que suggereix, en un esperit de compart i d’enriquiment per tots.

Associació NATAPH - 15 Itineraris "Rando en Joëlette" als Pirineus Orientals a retrobar a les oficines de turisme. 


 

Aquarika

Fa més de 5 anys, Aguarika : www.aguarika.com/handicanyon s’ha especialitzat en l’acompanyament de persones discapacitades en canó i “Aquarando”. La dimensió humana, terapèutica i evolutiva constituint el centre del procès. Aquestes sortides es fan en tota seguretat en “aquarandos” i canons d’iniciació facils i adaptats a un molt llarg públic. Aquesta activitat, a partir de l’informe privilegiat amb el medi natural i la gestió de les emocions aporta beneficis reals: valorització, integració (« jo també puc ho fer »), superant-se a si mateix, solidaritat, confiança.

Es possible realitzar sortides d’iniciació als Pirineus Orientals o bé sojorns barranquisme en Espanya, en Sierra de Guara : www.aguarika.com

Ens han fet confiança : L’ESAT de Surnia, L’ESAT d’Enveitg (+ de 15 sortides i 3 sojorns en Sierra de Guara) L’ADAPEI d’Espuite, L’associació ALTER EGO.