Aprofiteu per descobrir el Conflent i el Canigó si teniu una mica de temps lliure, durant un cap de setmana llarg o durant les vacances!

Si sou uns amants de la natura, de les sensacions fortes, uns enamorats del patrimoni o simplement banyistes amb ganes de relaxar-vos , el Conflent us espera per oferir-vos un gran ventall d'activitats.

Sols, amb amics, en família o en parella, podreu gaudir d'activitats en plena natura enmig de paisatges excepcionals, descobrir el nostre patrimoni romànic i visitar els tres Pobles Més Bells de França d'aquesta contrada, o bé relaxar-vos als nostres espais dedicats al benestar

Si sou amants de la natura o voleu desconnectar, us convidem a descobrir el Canigó i els seus balcons. La muntanya emblemàtica dels catalans és també un lloc que no us podeu perdre i que podreu descobrir a peu, amb ase o en bicicleta. Si bé fer-ne el cim és una experiència inoblidable, també podreu gaudir de les travesses o tours i dels pobles que fan que sigui un lloc excepcional.

Esperem que gaudiu descobrint tots els racons del Conflent!