Festival de les Nits d’Eus

Del 03 d’agost al 08 de setembre 2019

Fa quaranta anys, Ursula Vian Kübler i el senyor d’Déé inventaven les Nits d‘Eus.
El festival en la seva continuïtat vol marcar aquest aniversari. És per això que la temporada 2019, més que qualsevol altre any, serà rica i diversa.


Al programa :

Memòria de la Retirada, amb la correspondència entre Pau Casals i Enric Granadors, amb la seva rere neta Barbara però també amb l’ineludible Charles Gonzales i Marie Christine Barrault en el grup de poetes a l’entorn de Lorca i Alberti, seran honorats.
La música Jazz amb Jean-Christophe Cholet, Eric Séva, Denis Campini amb Gisela Bellsolà per la poesia, i el big band Jazz Makers, seran aquí per captivar-nos.
Les veus dels cantants de Catalunya Rafael Subirachs, Xarim Aresté ressonaran.
Arribara desprès, la música de Cambra amb els nostres fidels cambristes : Franck Van Den Brink, Frank Van de Laar, Martin Reimann, Gésine Queyras, Alice Ader i el superb piano de concert Steinway & sons.
Però la dansa també tindrà lloc amb Sylvie Colas en les Metamorfosis.
I, la petita gira quan les Nits viatgen del Riberal al Conflent i fins a la Costa Vermella músiques de Giuliani, Avison, Purcell, Haendel, Dowland, ... i els solistes Ariane Wohlhuter i Philippe Mouratoglou, el conjunt La Fidelíssima amb Amandine Solano, Martin Reimann, Brigitte Clément, Joël Pons, Michel Maldonado, Martin Bauer, Carole Parer …
No descuidem La carta blanca del comediant Nery Catineau, i per fi les noves creacions del trio Philippe Mouratoglou amb Bruno Chevillons i Ramon Lopez i el grup festiu de Caroline Landes pel final al voltant d’un Banquet.


Retrobeu el programa 

Els espectacles tenen lloc a la Casa del Temps Lliure, en l’església Sant Vicens a Eus, al priorat de Marcevol o al Soler, a Molig i a Banyuls com indicat en el programa.