Croisée d'arts a Eus

3 i 4 de junyCom de costum, l'esdeveniment tindra lloc el primer cap de stemana de juny, és a dir les samedi 6 et dimanche 7 juin 2020. Tantmateix, la presencia dels artistes es requerida des del divendres 5 de juny on tindra lloc, despres dels ganxos i les instal·lacions, una copa de benvinguda. Una presentació de les modalitats de participació es en línia al blog de l'associació : artzeus.fr

CROISEE D'ARTS es una manifestació d’art contemporani organitzada per l’associació ArtZ. Tots els anys, el primer cap de stemana del mes de juny, al poble d’Eus. Invita a uns cinquanta artistes.

Croisée d’arts suggereix una formula singular : dos dies durant, els aficionats d'arts recorren els carrerons d'Eus per conèixer obres exposades en bells llocs comunals moblats, espais públics i moltes cases de particulars. Dos principis presideixen al seu esperit : l’eclecticisme i la gratuitat. Als artistes seleccionats s’uneixen els artistes i els artesans del poble. És aqui una doble occasió d’obrir-se a l’art contemporani tot descobrint el poble des de dins, indret notable i molt freqüentat.

ArtZ estén així la vocació artística d'EUS, autèntic mirador sobre el Canigó i el Conflent, que ha conegut l’aventura Mengus, el Clan de Jacques Canetti i la fundació (“Fond'action”) Boris Vian amb Ursula Kubler-Vian i M. D'Dée, i que organitza avui el festival de música i de cançó Les Nits i ofereix una cita de jazz altorn de Jean-Pierre Mas.

Més informació a www.artzeus.fr o a ilicia.fr