La festa de la cria

 02 i 03 de Maig 2020

Organitzada des de fa 7 anys per el Sindicat dels criadors del Conflent Fenouilledes en col·laboració amb la comuna, « La cria de festa » afavoreix l’amabilitat i l’autenticitat que caracteritza la producció de vedella i d’ovelles del departament. Com abans a la fira de Vinça, es el treball dels criadors i productors locals que es destacat a través d’un concurs destinat als professionals, un mercat granger però també a través de moltes animacions altorn de l’animal.

El dissabte, els visitants podran admirar vaques, ovelles, i cavalls al passeig i assistir al gran concurs organitzat per el Sindicat dels criadors sobre les races rústiques Aubrac i Gasconne. Passejades en carretel·la i ponis faran les delícies dels més petits. Àpat regional al migdia.

El diumenge, plaça igualment al Mercat granger on els productes artesans i locals són honrats, subhasta d’animals de carnisseria, àpat regional a tastar al lloc, però també tallers medi ambient per els nens, demostració de cisalla d’ovelles, i un gran sorteig (estimació del pes d’un bou).
Informació: +33 (0)4 68 96 11 59