Gaudiu de les vostres vacances en tota seguretat : els amfitrions de la destinació Conflent Canigó fan tots els esforços per acollir-vos de manera assegurada. Els lloguers de temporada aquí baix es comprometen a respectar una carta sanitària o a seguir mesures de barrera. Retrobeu-les dins les seves fitxes detallades (descripció i documentació a descarregar.)

Ja coneixeu les dates de la vostra estada? Utilitzeu la cerca de disponibilitat indicant les dates d’arribada i de sortida. Només es visualitzaran els allotjaments disponibles en aquest període.
Els primers resultats de recerca (amb la banda "réserver") poden directament reservar-se en línia. Per els altres amfitrions, el calendari de disponibilitat es mostra a títol indicatiu. Els colors utilitzats són els següents : Verd indica que l’allotjament es disponible, vermell es complet, gris es tancat.
 

251
251  résultats
Le plus grand choix pour préparer votre séjour
Liste
Carte
251  résultats
Le plus grand choix pour préparer votre séjour
Liste
Carte

Rendez-vous sur la page "Brochures" pour télécharger la brochure complète des hébergements.

 

Vous y retrouverez également une liste complémentaire des hébergements classés et/ou labellisés ou non classés de l'ensemble de notre destination n'ayant pas souscrit au pack visibilité de l'Office de Tourisme Conflent Canigó.

 

N'hésitez pas à contacter nos différentes antennes pour plus de renseignements sur l'une ou l'autre des offres.