Aquest any, les vostres vacances tenen, sense dubte, un gust potent de llibertat retrobada

Certament que teniu ganes de compartir instants màgics i únics en família, riure amb els amics o també de viure moments per si mateix. En tot cas, les paraules claus d’aquet estiu seran serenitat i seguretat.

A la destinació Conflent Canigó, els nostres professionals del turisme, siguin amfitrions, restauradors, activitats de lleure o d’aire lliure, llocs turísticsproductors i comerciants, han tot previst per fer-vos viure vacances serenes en un entorn preservat i autèntic.
 

Allotjaments amb mesures aplicades

Lloguer de vacances, càmpings, habitacions d’hostes, refugis, allotjaments insòlits o de grups, .... Retrobeu els professionals de la destinació que us garanteixen una estada assegurada gràcies a cartes i protocols sanitaris escrupolosament seguits.

Terra d'aventures

Teniu set d’evasió i de grans espais ?
La destinació Conflent Canigó s’ofereix a vostè en tota la seva esplendor.
Ho vau somniar els mesos passats. Es l’hora de realitzar els vostres desitjos de llibertat. Tanqueu els ulls alguns instants,... Ja us veieu trepitjar les nostres rutes de senderisme, d’ensumar els olors múltiples que en emergeixen i d’escoltar la naturalesa intacte en tota la seva majestuositat ? 
Les simples felicitats son aquí, tan prop de vosaltres.
Excursions guiades o en autonomia, passejades botàniques a les reserves naturals o grans treks a les Gorges de la Carança o al Canigó, tot es passa amb nosaltres, al Conflent Canigó.
 

Activitats i llocs turístics amb mesures aplicades

Com serien les vacances sense unes quantes gotes de sensacions lúdiques i de descobertes culturals ? Es efectivament possible aquest estiu gracies als nostres professionals que us acullen en un entorn sanitari irreprotxable. Aprofiteu-ne igualment per (re)descobrir els nostres més bells pobles de França, com Eus, Evol i Vilafranca-de-Conflent, igualment classificat a la UNESCO !

Gastronomia amb mesures aplicades

Per completar el paquet "vacances aconseguides", es fortament aconsellat de deixar-se temptar pels productes locals de la regió i de complaure les seves papil·les en falta de sabors. Els restaurants, productors i professió de boca son aquí per delectar-vos i (re)donar-vos el gust de les valors locals que els hi son cars, sense oblidar les mesures respectuoses de la vostra seguretat sanitària.

El plaer es recull, la alegria s’espigola i la felicitat es cultiva.

Buda


Animacions per (re)viure i gaudir diferentment 

Qui va dir que l’estiu es passaria sense animacions i que seria impossible de divertir-se ?
Els comitès des festes, ajuntaments, associacions locals s’organitzen per assegurar-vos moments festius, que fins i tot si son diferents dels anys passats us escalfaran el cor i us augmentaran el moral per vacances 100% aconseguides a la destinació Conflent Canigó.


 

Prepareu les vostres vacances

El equip de l’Oficina de Turisme queda a la seva disposició per acompanyar-vos tot al llarg dels preparatius de les vostres vacances però també una vegada que hi sereu. Que us poséssiu en contacte amb nosaltres pel Tchat, per correu electrònic, telèfon o per les xarxes socials, que sol·licitéssiu una videoconferència o que agaféssiu cita al lloc per una trobada personalitzada, som aquí per fer que aquest moment sigui serè.