Gaudiu de les vostres vacances en tota seguretat : els amfitrions de la destinació Conflent Canigó fan tots els esforços per acollir-vos de manera assegurada. Els hotels aquí baix es comprometen a respectar una carta sanitària o a seguir mesures de barrera. Retrobeu-les dins les seves fitxes detallades (descripció i documentació a descarregar.)

Trobar un hotel a Prada, Vernet, Molig o Vilafranca de Conflent per al cap de setmana o les vacances, és possible!
Podreu gaudir dels avantatges de la nostra destinació turística al cor dels Pirineus per accedir al pic del Canigó, practicar l’excursionisme als Pirineus o viatjar en el cèlebre Tren Groc, símbol del País Català. Sense oblidar les aigües termals de Vernet, Molig i els banys de Sant Tomàs.

Ja coneixeu les dates de la vostra estada? Utilitzeu la cerca de disponibilitat indicant les dates d’arribada i de sortida. Només es visualitzaran els allotjaments disponibles en aquest període.
Els primers resultats de recerca (amb la banda "réserver") poden directament reservar-se en línia. Per els altres amfitrions, el calendari de disponibilitat es mostra a títol indicatiu. Els colors utilitzats són els següents : Verd indica que l’allotjament es disponible, vermell es complet, gris es tancat.
 

0
résultat
Le plus grand choix pour préparer votre séjour
Liste
Carte
Aucun résultat !
résultat
Le plus grand choix pour préparer votre séjour
Liste
Carte

Rendez-vous sur la page "brochures" pour télécharger la brochure complète des hébergements.

 

Vous y retrouverez également une liste complémentaire des hébergements classés et/ou labellisés ou non classés de l'ensemble de notre destination n'ayant pas souscrit au pack visibilité de l'Office de Tourisme Conflent Canigó.

 

N'hésitez pas à contacter nos différentes antennes pour plus de renseignements sur l'une ou l'autre des offres.