Gaudiu de les vostres vacances en tota seguretat : els amfitrions de la destinació Conflent Canigó fan tots els esforços per acollir-vos de manera assegurada. Els allotjaments per a grups aquí baix es comprometen a respectar una carta sanitària o a seguir mesures de barrera. Retrobeu-les dins les seves fitxes detallades (descripció i documentació a descarregar.)

Ja coneixeu les dates de la vostra estada? Utilitzeu la cerca de disponibilitat indicant les dates d’arribada i de sortida. Només es visualitzaran els allotjaments disponibles en aquest període.
Els primers resultats de recerca (amb la banda "réserver") poden directament reservar-se en línia. Per els altres amfitrions, el calendari de disponibilitat es mostra a títol indicatiu. Els colors utilitzats són els següents : Verd indica que l’allotjament es disponible, vermell es complet, gris es tancat.
1
résultat
Le plus grand choix pour préparer votre séjour
Liste
Carte

Rendez-vous sur la page "Brochures" pour télécharger la brochure complète des hébergements.

 

Vous y retrouverez également une liste complémentaire des hébergements classés et/ou labellisés ou non classés de l'ensemble de notre destination n'ayant pas souscrit au pack visibilité de l'Office de Tourisme Conflent Canigó.

 

N'hésitez pas à contacter nos différentes antennes pour plus de renseignements sur l'une ou l'autre de nos offres.