Des de fa diversos anys, el Consell General dels Pirineus Orientals ofereix la possibilitat als habitants, les persones de pas o les que estan de vacances al nostre territori de viatjar a 1 € gràcies a les xarxes d’autobusos i al TER (xarxa de trens regionals). La regió pren el relé, anomenant els autobusos LIO ! 

Ja no teniu més excuses per no venir a descobrir el Conflent!  

Les línies d’autobús a 1 €

Retrobeu totes les línies d'autobusos a la pàgina de la regió.


Les línies que passen per la nostre destinació son les següents:  

520 Prada <> Perpinyà
521 Vernet <> Perpinyà  
241 Prada <> Castell
523 Mosset <> Prada
525 Pi/Saorra <> Prada
526 Los Masos <> Prada
527 Fillols <> Prada
560 Portè i Pimorent <> Perpinyà   

El Tren a 1 €

Re-obertura de la línia TER Perpinyà / Vilafranca de Conflent fins a Vinça ! I en autobús fins a Vilafranca de Conflent

Informació COVID-19
Des del dilluns 11 de maig, el nombre de trens que circulen en Occitània augmenten progressivament. Per tal de respectar les mesures sanitàries governamentals en vigor i per accedir als trens liO TER Occitània Heu de tenir el vostre bitllet de transport i el cupó "accés tren serè", per cada trajecte.
Aquest cupó obligatori es gratuït i descarregable a la pagina internet liO TER Occitània i a l'assistent SNCF. 

Pel confort de tots, us demanem de portar una mascara, respectar els gestos de barrera i la distanciació entre viatgers.
Us invitem e verificar l'exactitud de les informacions als trens del dia següent tots els dies a les 17h, a la rubrica "Info trafic" de la pàgina liO TER, a l'Assistent SNCF i al conjunt dels nostres canals informatius.

El Tren Groc, emblema dels catalans, que surt de Vilafranca de Conflent per arribar a la Tor de Querol, no està inclòs en aquesta oferta. Si voleu informació per fer un viatge inoblidable a bord d’aquest tren i visitar el Conflent, consulteu la pàgina del Tren Groc.