En la història del Conflent

El Campionat del Canigó, sens dubte l’esdeveniment de la natura per excel·lència, deu els seus orígens als valents vernetencs que pujaven a buscar blocs de gel i els portaven després a l’esquena corrent per refrescar els banyistes que freqüentaven els hotels de luxe de l’estació termal. 
Avui dia, ja no es tracta de portar gel sinó de superació personal, i el primer diumenge d’agost se celebra aquesta famosa cursa que reuneix tant corredors (amb o sense càrrega) com excursionistes (dissabte).

Us imagineu sortir de Vernet, travessar uns paisatges fabulosos, arribar al cim del Canigó i recuperar forces durant la baixada? Us esperen, aleshores, 34 quilòmetres i 2.180 metres de desnivell positiu, una experiència inoblidable!

Canigo és possible la pujada del dissabte abans de la cursa. Regulació d’accés al pic d’aquest cap de setmana.

El Campionat del Canigó 

Diumenge 6 d'agost 

Les inscripcions estan obertes des del 10 de gener : https://www.championnat-du-canigo.fr/

3 curses al programa : 
  • El Clàssic: 34km (circuit 1905) / 2100m desnivell +/- / de Esp a M10 / Limitat a 800 participants. Amb opció de càrrega de 8 kg: mateix circuit.
  • La Course des Mattes Rouges: 19 km (circuït reduït respecte al 2019) / 1250 m de desnivell +/- / de Esp a M10 (31 km equivalents a causa del desnivell) / Limitat a 200 participants.
  • Cursa de Goa: 11,5 km / de juny a M10 (equivalents a 17,5 km a causa del desnivell) / Limitada a 100 participants.

Es recomanen les inscripcions en línia
Per als amants del paper, el butlletí es pot descarregar des del web del Campionat de Canigó.

Informació i inscripcions (no es realitzaran inscripcions dissabte al matí) a la web de la COMITÈ DEPARTAMENTAL DE PIRINEUS-ORIENTALS de CLUBS ALPINS i MUNTANYES.
 

DISSABTE 6 D'AGOST DE 2022 : EXCURSIÓ CANIGO
116a edició

LES INSCRIPCIONS SERÀ POSSIBLE PROVIAMENT!