Juliol i agost a Vinça

Alegrem-nos ! El Festival de Vinça, portat per l’associació “Jean-Pierre Cavaillé”, ens permetrà aquest estiu, de freqüentar músics aguerrits a varis repertoris, tot i aprofitant de la magnificència de l’església de Vinça i dels seus orgues del 1765 classificats als monuments històrics.

Recordem que al fil dels anys, el festival ha acollit nombrosos artistes que han participat al seu renom, tan a nivell de la música d’orgue que a nivell de la qualitat dels seus instruments o cantants. Us convidem aquest any a trobar-nos per la 43ena edició del Festival Música i Orgue de Vinça, per sis concerts molt diferents que il·lustraran la qualitat sempre cercada pel festival, que té lloc cada any, del mes de juny al mes de setembre, i això fa més de 40 anys !

Al final de cada esdeveniment, l’Associació Jean-Pierre Cavaillé i els seus valents benèvols us conviden a un “desprès concert” distès, que us permetrà de encontrar els artistes, un ric moment d’intercanvis pels melòmans i músics.

Informacions

Retrobeu el programa en la pàgina web del Festival. Tots els concerts tenen lloc a l’església Saint-Julien-et-Baselisse de Vinça.

Rue de l'église 66320 Vinça / + 33 0 4 68 97 04 38 / festivaldevinca@outlook.fr