Curiós i apassionat gaudeix de les nombroses visites guiades i excursions que s’ofereixen al Conflent, per conèixer les peculiaritats del nostre patrimoni, la riquesa del nostre terrer i les històries de les nostres comunitats. Acompanyat d’un guia qualificat, sortireu conquistats per l’encant dels nostres pobles i ostentareu la clau dels secrets del país català.

Excursions al Conflent 

L'autobús màgic !

Participeu en les excursions de mitja jornada.
Sortiu a conèixer productors locals, artesans i a descobrir les riqueses patrimonials del territori acompanyats per un guia.
Embarca cada dimarts a la tarda, de maig a novembre per excursions gourmet.

Desplaçament en minibus màgic – Places limitades a 8 pers. – Tarifa general 11 € per persona
Tarifa reduïda 10€
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme Conflent Canigó de Prada: +33(0)4 68 05 4102

Visites guiades a les poblacions del Conflent

Curiosos i curioses, apassionats i apassionades, gaudiu de les nombroses visites guiades que s’ofereixen al Conflent per descobrir-ne les característiques i les històries dels nostres municipis. Acompanyats per un guia diplomat tornareu conquerits per l'encant de les nostres poblacions i tindreu la clau dels secrets del Conflent.

  • Visita de la ciutat de Prades, els canals i l'església de Prades + 33 (0)4 68 05 41 02 

Visites dels indrets patrimonials del Conflent.

Trobeu totes les visites guiades dels llocs i monuments del Conflent. Patrimoni religiós, natural o històric, per a tots els gustos! Trobeu totes les visites guiades, passejades culturals i excursions al programa del curiós cita.