Gràcies a una natura diversa i variada, el Conflent, amb el Canigó com a emblema de la Catalunya del Nord i d’aquesta bella destinació assolellada, celebra aquesta riquesa a través d'esdeveniments que són els plats forts de la temporada.

24 Dia d'excursió a Prades

Diumenge, abril 9, 2017

Organitzat per la Federació Francesa de Senderisme Pirineus Orientals.

La caminada per a tothom ! 5 rutes de senderisme per a tots els nivells, sota la supervisió d'un facilitador federal. El sender negre és la gent UAX accessibles amb discapacitat. Sortida diferents alça des de les 7.15 del matí des del pavelló de Prades.

Contractar

 

La Festa de la Muntanya

el 24 i el 25 de juny de 2017.

Aquesta festa ret homenatge a la muntanya i us convida a descobrir els paratges i les activitats que hi podeu fer. En família, amb amics o fins i tot sols, la Festa de la Muntanya és un esdeveniment inoblidable del qual podreu gaudir a les nostres muntanyes!

Fins que no estigui disponible el programa departamental, podeu consultar el lloc web de la Festa de la Muntanya.

 

El Campionat del Canigó

Diumenge 6 d'agost 

En la història del Conflent, el Campionat del Canigó, sens dubte l’esdeveniment de la natura per excel·lència, deu els seus orígens als valents vernetencs que pujaven a buscar blocs de gel i els portaven després a l’esquena corrent per refrescar els banyistes que freqüentaven els hotels de luxe de l’estació termal. 
Avui dia, ja no es tracta de portar gel sinó de superació personal, i el primer diumenge d’agost se celebra aquesta famosa cursa que reuneix tant corredors (amb o sense càrrega) com excursionistes (dissabte).

Us imagineu sortir de Vernet, travessar uns paisatges fabulosos, arribar al cim del Canigó i recuperar forces durant la baixada? Us esperen, aleshores, 32 quilòmetres i 2.180 metres de desnivell positiu, una experiència inoblidable!

Inscripcions al CAF: +33 (0)4 68 61 50 59 o a internet 
Per a més informació, podeu consultar el lloc web del Campionat del Canigó

 

Prades, poble etapa de la Volta

21 de d'agost de, 2017

Les estrelles del ciclisme Nairo Quintana, Chris Froome i Alberto Contador plantejaran els peus dels Pirineus Orientals! No serà el Tour de França al juliol, però amb la Vuelta a Espanya a finals d'agost! Això també és una primera per al departament. Prades, la ciutat s'iniciarà la tercera etapa, dilluns 21 d'agost, a l'adreça d'Andorra.

Més informació